ORKATER

ORKATER

 

MEXICAANSE HOND

MEXICAANSE HOND

 

ORKATER/DE NIEUWKOMERS

ORKATER/DE NIEUWKOMERS

ORKATER/DE NIEUWKOMERS

ORKATER/DE NIEUWKOMERS

Orkater is in 2006 gestart met De Nieuwkomers. Een concept waarbij jonge professionele theatermakers de gelegenheid krijgen om binnen Orkater hun eigen muziektheatervoorstelling te maken. Het initiatief beoogt nieuwe muziektheatermakers zowel artistiek als zakelijk op weg te helpen naar een eigen gezelschap, naar een plek binnen Orkater of binnen andere bestaande structuren. Orkater/De Nieuwkomers brengt per seizoen gemiddeld twee muziektheaterproducties van jonge makers uit die worden gespeeld in de kleine zalen en op festivals verspreid door heel Nederland.

ALLIANTIEPARTNERS

Orkater/De Nieuwkomers is een alliantie aangegaan met Theater Bellevue Amsterdam, Toneelschuur Haarlem, Verkadefabriek Den Bosch, ’t Amsterdamse Bos Theater, Rotterdamse Schouwburg, Theater aan het Spui in Den Haag, Theaterfestival De Parade, Stadsschouwburg Groningen, Taqa Theater de Vest in Alkmaar, Theater De Verbeelding in Purmerend, Stadsschouwburg Utrecht, De Lieve Vrouw in Amersfoort, Jonge Harten Festival, Theaterfestival Oerol en Over het IJ Festival. Samen met de vaste makers, theaters en festivals zijn zij betrokken bij de selectie, promotie en presentatie van De Nieuwkomers. Orkater/De Nieuwkomers wordt structureel ondersteund door het Het Gieskes-Strijbis Fonds.

ADOPTEER EEN NIEUWKOMER

doneer

Wil je Orkater graag financieel steunen? Word adoptieouder! Als adoptieouder kun je vanaf 75 euro (eenmalig of jaarlijks) een Nieuwkomer adopteren. Je investeert in jonge muziektheatermakers en krijgt daar open repetities voor terug. 

EERDERE VOORSTELLINGEN

 

 

SPELERS, MAKERS EN ANDEREN

SPELERS, MAKERS EN ANDEREN