SPELER

Han Oldigs

WERKTE MEE AAN:

BEELD

Han Oldigs

 • Ben van Duin
 • Ben van Duin

IN DE PERS

Han Oldigs

 •  The prefab four, Voorkeurtheater - Prefab Four NRC Handelsblad - recensie 21 March 2002

  "The Prefab Four is een onweerstaanbaar opwindende komedie, geslaagd op alle niveaus. (.) Allereerst is het een uitbundige verkleedpartij. (.) De strakke band van Van Warmerdam speelt met de juiste sound. (.) Scholten van Aschat schreef een verzameling losse scènes met een anarchistische, absurde inslag (.) Maar het mooiste is de ongrijpbare, surrealistische sfeer."

 •  The prefab four, De Monkees zijn heerlijk geflipt Het Parool - recensie 15 March 2002

  "Er is in ruim drie uur zo veel te genieten dat het moeilijk is de mooiste momenten te noemen (.). . het is één grote vreugde. (.) Alles is van hoog niveau: de aankleding, het acteren en de muziek van de band van Vincent van Warmerdam, die zowel Monkee-nummers naspeelt als eigen composities laat horen."  

 •  The prefab four, Onbekommerd geloof in de eigen leugen Trouw - aankondiging 13 March 2002

  "... in tekst en spel worden inderdaad absurde, doldwaze avonturen van vier mannen op leeftijd tevoorschijn getoverd. Scholten van Aschats stuk strekt nog verder: de Orkater-troupe weet een atmosfeer boven water te krijgen die tussen zotheid, desolaatheid, kunstig uitgevoerde klungeligheid, grimmigheid en onaangelengde gein dobbert (...) meer plezier aan te beleven dan The Monkees ooit bewerkstell...