DONEER AAN ORKATER

Doneer aan Orkater

Donatie Orkater & Chill

Tijdens de corona-crisis maakt Orkater tijdelijk enkele registraties beschikbaar via Orkater & Chill. Nu is er de mogelijkheid om Orkater daarvoor een donatie te doen! Gebruik daarvoor onderstaande button.

Heel erg bedankt en tot snel in goede gezondheid!

EENMALIG DONEREN

 

Wordt adoptie-ouder van Orkater/De Nieuwkomers

Als adoptieouder steunt u niet alleen jong talent, ook ontvangt u uitnodigingen voor besloten presentaties en try-outs. Ook krijgt u een aantal keer per jaar de Adoptieoudernieuwsbrief thuisgestuurd met exclusieve interviews en kijkjes achter de schermen. 

Steun jong talent van Orkater

Het Adoptieouderschap is de manier om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van jonge muziektheatermakers.
Orkater is in 2006 gestart met De Nieuwkomers: een concept waarbij jonge professionele theatermakers de gelegenheid krijgen om binnen Orkater hun eigen muziektheatervoorstelling te maken. Het initiatief beoogt nieuwe muziektheatermakers zowel artistiek als zakelijk op weg te helpen naar een eigen gezelschap, naar een plek binnen Orkater of binnen andere bestaande structuren. Al jaren ondersteunt Orkater beginnende groepen en individuele theatermakers bij de ontwikkeling van hun voorstellingen. Dankzij financiële ondersteuning van het Gieskes-Strijbis Fonds en het Nederlands Fonds voor Podiumkunsten kunnen nu structureel twee tot drie producties per jaar onder auspiciën van Orkater worden gerealiseerd. De Nieuwkomers maken gebruik van de organisatie, infrastructuur en know-how van Orkater.

 Als Adoptieouder kun je vanaf 75 euro (jaarlijks) de nieuwkomers adopteren. 

JAARLIJKS DONEREN

Meer informatie

Wil je meer informatie ontvangen over Orkater/De Nieuwkomers of heb je nog vragen over het adoptieouderschap? Neem dan contact op met Corine Overvest - 020 60 60 630 – corine@orkater.nl

Geefwet

De Geefwet maakt sinds 1 januari 2012 een schenking aan ons fiscaal aantrekkelijker. Met de Geef- wet is er een extra stimulans in de giftenaftrek in de inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting voor giften aan culturele anBi’s door middel van de vermenigvuldigingsfactor (multiplier) van 1,25. Meer informatie over de fiscale voordelen van het adopteren van de Nieuwkomers kunt u opvragen bij Laura van der Ploeg - 020 60 60 601 - laura@orkater.nl

Ten behoeve van de ANBI status publiceert Stichting Orkater gegevens via http://anbi.federatiecultuur.nl/organisatie/napk/orkater/.